Kapoenen

Hallo allerliefste kapoentjes!

Dit is jullie takkenpagina. Hier kunnen jullie terecht voor de laatste nieuwtjes binnen de kapoenen! Als jullie willen weten wanneer jullie zich kunnen uitleven op scouts, dan lees je het hier.

We plaatsen een week voor de aanvang van een nieuwe maand een volledige maandplanning, zo weten jullie op voorhand wanneer er activiteit is. We proberen dit iedere zondag van 13u30 tot 16u30 te doen, maar natuurlijk kan het zijn dat we ook eens op vrijdag of zaterdag samenkomen of dat er al eens een activiteit wegvalt door examens, vakantie...

We vragen ook om af te melden als jullie niet naar de activiteit kunnen komen, daarom vind je hier beneden de gegevens van de leiding, ook voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht. 

Het is de bedoeling om elke week een 50 centje mee te nemen voor de vieruurtjes van de kinderen. Koekjes hoeven ze dus niet zelf mee te nemen. Wel is het de bedoeling dat de kapoentjes zelf een drinkfles meenemen, om zo de afvalberg met plastic flessen op de scouts te verkleinen. 

Dikke knuffel van jullie leiding, 
Eva Vastmans, Gael van Zele, Luca Prencipe, Charlotte Teeuwen, Goedele Gijbels en Fleur Mertens

 

Tak: 
Kapoenen