Givers

Dag lieve givertjes

Een nieuw scoutsjaar is begonnen met een frisse leidingsploeg met veel activiteiten om naar uit te kijken! Wij zullen jullie maandelijks entertainen en gaan ons vast en zeker 100% inzetten! Er zullen ook een tal van activiteiten doorgaan buiten de normale scouts zondagen. Ook willen we dit jaar twee weekendjes plannen met onze givertjes xx

Op deze pagina komt (zoals jullie wel weten) volgende info te staan:

• Gaat er activiteit zijn?
  • Moeten we met de fiets komen? De auto? Het vliegtuig? De trein? De boot? https://www.youtube.com/watch?v=GhSxq7iV5jQ
  • Wat jullie nodig hebben om deze activiteit goed te laten verlopen!

Iedere laatste vrijdag van de maand zal het maandprogramma voor heel de maand erop gezet worden, zodat jullie je maand een beetje kunnen plannen.

Afbellen is niet noodzakelijk, maar we verwachten toch dat jullie zo vaak mogelijk komen. Als we op voorhand ook weten met hoeveel jullie zijn, kunnen we de activiteit wat afstellen op de groep. Indien er een paar dagen voor de act een 'change of plans' zou zijn, laten we dit weten via de Facebook groep. Zit je nog niet in de groep? Laat het ons dan weten!

We hopen jullie zo vaak mogelijk te zien dit scoutsjaar!

Groetjes van jullie fantastische leiding Valerie, Lars en Levi xxxxxxxxx

Tak: