Kabouters

Scoutsjaar 2018-2019:
WE ARE READY FOR IT

Dag (ouders van) Kabouters

Ben jij een meisje van 8 - 11 jaar oud? Dan zit je bij ons juist, de Kabouters. Ben je dat niet? Kijk dan even bij de andere takkenpagina's op onze site waar je wel thuis hoort (of laat je informeren door een leider).
En aangezien je verder leest ben jij een Kabouter? Super! Wij hebben suuuuper veel zin in het nieuwe scoutsjaar! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin als wij in. Verder zouden we het super tof vinden als jullie naar zoveel mogelijk activiteiten komen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Het is sterk aangeraden om al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen, zodat ook zij kunnen proeven van het leven als een scout.

Vergeet zeker niet dat jullie naar de activiteiten best oude kleren aandoen, 50-centjes meenemen voor het vieruurtje en dat jullie zich moeten afmelden indien jullie niet aanwezig zullen zijn. Ook vinden we het belangrijk dat jullie zo snel mogelijk een scoutsuniform (T-shirt, eventueel hemd en/of trui) aanschaffen. Dit uniform kan je verkrijgen in de Hopperwinkel te Hasselt.

Verder hopen we dat het een super tof jaar wordt en dat we met jullie allemaal in juli op ons jaarlijks kamp mogen vertrekken.

Tak:
Kabouters