Kamp 2014

O p   k a m p…  v e t  c o o l !

Deze zomer is het weer zover: ons jaarlijks kamp van woensdag 16 juli 2014 (kapoenen vanaf maandag 21 juli tot za­terdag 26 juli 2014 verlossen we de ouders een tiental dagen van hun oogappel(s). Wij proberen onze leden alvast een on­vergetelijk kamp te bie­den: tien heerlijke dagen van sport, spel, avontuur en plezier, maar ook van vriendschap, bewonde­ring voor de natuur en een beetje bezinning.
Ons zomerkamp gaat dit jaar door in Bülligen, de kampplaats ligt vlak bij het meer van Bütgenbach.

Kabouters, welpen, jongverkenners en jonggidsen worden op woensdag 16 juli 2014 om 09h30 aan de lokalen verwacht, samen met hun bagage èn een lunchpakket voor 's middags.
De kapoenen  worden op maandag 21 juli om 9h30 aan de lokalen verwacht met hun bagage.  Zij zullen met auto's naar het kampterrein vervoerd worden.
De givers zullen zich moeten wenden tot hun leiding.

Het kamp eindigt voor alle leden op zaterdag 26 juli. Op die dag verwachten we de ouders en eventueel sympathisanten om 10h00. Aan alle bezoekers wordt er een kampontbijt aangeboden.