Kamp 2018: klik op 'lees meer' en schrijf je NU in!

• Vertrek

Kabouters, welpen, jongverkenners, jonggidsen en givers worden op woensdag 18/07/2018 door de ouders naar de kampplaats gebracht. We verwachten iedereen tegen 13 uur 30 op de kampplaats (vanaf 12 uur 30). Aangezien het een hele rit is tot de kampplaats bieden wij graag een boterhammetje en een tas koffie aan voor de ouders alvorens ze terug richting Limburg vertrekken.

De kapoenen worden op maandag 23 juli om 9 uur 30 aan de lokalen verwacht. Vandaar gaan ze met enkele auto's van leiding, ouders en/of kookouders naar de kampplaats.

Op zaterdag 28/07/2018 worden alle leden (behalve de JINS) per autobus naar huis gebracht. We verwachten dat de bus rond 13 uur aan de lokalen. Een precies uur prikken is hier echter geen evidente zaak.

Voor verdere informatie kan je hieronder de verschillende onderwerpen aanklikken, of in het hoofdmenu van de website onder het item 'Kamp 2018'.

De leiding en kookouders proberen de leden alvast een onvergetelijk kamp te bieden. Onze voorbereidingen lopen op volle toeren en alles zal in volle gereedheid zijn als jullie op woensdag 18 juli op de wei aankomen. Als er vragen zijn aarzel dan niet om ons te contacteren. Dat mag via contact op de website of via een berichtje op facebook. Je kan uiteraard je takleiding ook bij hun kraag grijpen 's zondags, na de activiteit.