Kamp 2019: Champagne!

Beste leden, beste ouders

Ons zomerkamp is weer in het vooruitzicht! Dit jaar trekt de karavaan naar Champagne, dicht bij onder andere Elsenborn en Butgenbach (gemeente Waimes). De kampplaats ligt op een prachtige weide langs de kabbelende Warche die slechts 2 weides verder uitmondt in het meer van Robertville (zie kaartje onderaan). Bij ondergaande zon ziet de kampplaats er werkelijk uit als een sprookje: heerlijk rustig in de riviervallei.

We verwachten alle deelnemers (buiten de kapoenen) op zondag 21 juli om 10 uur op de kampplaats. Langs de weg bij de kampplaats is er voldoende parkeergelegenheid en de kookploeg voorziet een boterham en een tas koffie voor de afgereisde (groot)ouder. De kapoenen zullen met auto's naar de kampplaats gereden worden op vrijdag 26 juli. Om dit te organiseren zal de kapoenenleiding tijdig iedereen contacteren.

Op woensdag 31 juli vertrekt de bus van de kampplaats naar huis. We verwachten dat de bus om 12 uur op de parking van La Butte Aux Bois zal zijn, waar jullie de oogappels samen met de vuile was mogen ophalen.

Hieronder vinden jullie alles wat jullie moeten weten over het kamp: Waar en hoe kan ik inschrijven? Hoe geraak ik er? Wat moeten we meegeven?

Als er vragen zijn mogen jullie die 's zondags na de activiteit altijd aan de leiding stellen, of stuur een mailtje / geef een belletje.