Kampplaats 2014 routebeschrijving.

De kampplaats is gelegen aan de oever van het meer van Bütgenbach, in de deelgemeente Wirtzfeld, zo'n 100km verwijderd van Lanaken.  Vanaf het ronde punt in Bütgenbach is er bewegwijzering met onze eigen zwarte plaatjes met oranje letters: 'Scouting Neerharen'.  Je volgt in Bütgenbach eerst richting Elsenborn, langs de Carrefour en Aldi, onder de mooie spoorwegbrug door.  Daarna volg je de richtingaanwijzers 'Wirtzfeld', voorbij de stuwdam.  Bovenaan de kerk van Berg toegekomen volg je richting Wirtzfeld, daar volg je onze eigen richtingaanwijzers tot aan de twee scoutscontainers.  Hier draai je rechtsaf.  Afhankelijk van het weer worden jullie geïnstrueerd waar de auto te parkeren.  Heb je een GPS, geef dan als bestemming in 'Zum Konnenbusch' Bütgenbach en volg dan onze eigen bewegwijzering.

Kampplaats weergeven op een grotere kaart