Kamp 2012: Montenau

O p   k a m p…  v e t  c o o l !

Van woensdag 18 juli (kapoenen vanaf maandag 23 juli)  tot za­terdag 28 juli verlossen we de lieverdjes een tiental dagen van hun ouders. Wij proberen onze leden een on­vergetelijk kamp te bie­den: tien heerlijke dagen van sport, spel, avontuur en plezier, maar ook van vriendschap, bewonde­ring voor de natuur en een beetje bezinning.

En daarna thuiskomen met één koffer vol vuile was voor de mama’s en één vol herinneringen voor jezelf: zoals die ene keer dat je  ’s nachts wakker werd en de roep van de bosuil hoorde, of toen je een grote lelijke pad in de tent van de jonggidsen dropte, of toen je een nieuwe combinatie van beleg (choco, kaas en stroop) uitprobeerde op je boterham…

Ons zomerkamp gaat dit jaar door in Montenau.  Montenau is een Duitstalige plaats in de deelgemeente Amel in de provincie Luik, gelegen in de Oostkantons.

Het kamp eindigde voor alle leden op zaterdag 28 juli. Op die dag verwachtten we de ouders en eventueel sympathisanten om 10h00. Aan alle bezoekers werd er een kampontbijt aangeboden.