KERSTBOOMVERBRANDING 2019

Beste leden, ouders en sympathisanten

Na de eindejaarsfeesten onder familie en vrienden is het nu ook tijd om samen het glas te heffen in Scoutsverband! We doen dit naar jaarlijkse traditie rond een groot kampvuur gevoed met jullie kerstbomen.

Onze kerstboomverbranding zal doorgaan op zaterdag 19 januari, vanaf 18 uur. Voor de leden voorziet de leiding een toffe winteractiviteit die om 17 uur begint aan de lokalen. Erna, rond 19 uur 30, zullen de leden en leiding zich naar het grote kampvuur verplaatsen. Na de hereniging met mama en papa kunnen we dan met ons allen een glas drinken, een soepje slurpen of hotdog snacken vooruitblikkend naar een vreugdevol nieuw jaar!

Omdat we het de hele avond warm willen hebben vragen we jullie om jullie kerstbomen te deponeren op de locatie van de verbranding zelf (niet meer bij de bouworde dus). Op het kaartje hieronder zien jullie de exacte locatie langs de Kasteelstraat in Neerharen (voorbij Café Mesjeu richting kanaal). We hebben hier met lint een vierkantje afgebakend waar jullie je boom mogen deponeren (zie foto's). Let op, liefst de pot of andere plastieken zaken thuis laten!!

Kijk ook even naar enkele sfeerbeelden uit 2017 en vergeet niet om jullie op aanwezig te zetten op het evenement!

Een ferme scoutsgroet!