Wistjedatje

Scouts Neerharen wint wisselbeker voor properste jeugdlokaal

Wisten jullie dat onze scoutslokalen officieel gebombardeerd zijn tot de properste in Lanaken? Afgelopen week donderdag ging onze tweekoppige hoofdleiding naar de jeugdraad in de Brik waar ze de wisselbeker voor het properste jeugdlokaal in ontvangst mochten nemen. Wat een eer! De blijdschap en trots is duidelijk zichtbaar bij de twee gegadigden. De Jeugdraad maakt hun keuze op basis van meerdere onverwachte bezoekjes waarbij ze een strikt keuringsformulier hanteren. Niet min dus. Een pluim voor iedereen in onze vereniging die zich bezig houdt met onze prachtige scoutslokalen.

Wistjedatje #4

Wist je dat je in december & januari onze online agenda goed in de gaten moet houden?

In december wordt er per tak meestal een kerstfeestje georganiseerd op een vrijdag- of zaterdagavond .

Typisch worden de leiders, en ook de oudere leden, in december en januari lastiggevallen door examens! We proberen op een optimale manier toch zoveel mogelijk scouts-plezier aan te bieden. Maar tegenwoordig heeft iedereen een heel specifiek examenrooster. Vandaar zal er veel variabiliteit zijn tussen de verschillende takken.

Check dus ZEKER de agenda van jullie oogappels en noteer de data! De laatste vrijdag van november is gepasseerd, dat betekent dat het programma voor december online staat. Ik zou zeggen, allen daarheen.

Is het programma onduidelijk of onvolledig? Laat het ons weten. Feedback voor een vereniging is zoals zuurstof voor een vuur, olie in een molen, ijs op een schaatsbaan, zwarte bodem voor de groenten ...... en dus noodzakelijk

WistJeDatje

WistJeDatJe #1

Wist je dat je via je ziekenfonds een tegemoetkoming kan krijgen voor lid- en kampgeld?

Check onderstaande link en surf verder naar de stappen die je moet ondernemen om een terugbetaling te ontvangen.

Moeten wij een formulier invullen? Duw maar in de bus op ons 'secretariaat': Heirbaan 43, 3620 Neerharen.

Wij doen het nodige en posten het document in de juiste brievenbus: u hoeft dus niets meer te ondernemen.

WistJeDatJe #1 Bis: we zullen vanaf nu regelmatig een weetje posten.

1-richtingsverkeer is maar eentonig dus als u weetjes hebt die nuttig zijn voor anderen: stuur via contact een berichtje naar de 'webmaster'.