Nieuwe foto's

Dag allemaal

Onderaan dit bericht vinden jullie een nieuwe lading foto's verspreid over drie albums! Het blijft warm overal in België, gelukkig biedt de Semois iedereen voldoende afkoeling. Kookouders Karel en Nele zorgden er bovendien voor dat niemand zal onkomen van de dorst. Fris gekoeld water van 5 verschillende tapjes, wie kan dat thuis zeggen?

De hitte zorgt ook voor korte, hevige windstootjes. Dit fenomeen hebben we kunnen waarnemen toen een open frametent enkele meters van locatie gestuwd werd (zoals 6 jaar geleden op kamp in Möderscheid). De ervaren leiding en kookploeg zorgde voor extra fixatie bij de frametenten en meer spanning bij de patrouilles. Op deze manier heeft de wind weinig pak op een gesloten tent! Geen zorgen dus, expertise zat binnen onze scouts.

Door op onderstaande foto te klikken vinden jullie de foto's in 1 van de 3 albums terug. Vergeet niet door te klikken naar de andere 2!! Veel kijkplezier.

Moyen 23/7-26-7