Scouts T-shirts & Dassen (sjaaltjes)

Dag allemaal,

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten zijn er verschillende elementen van ons scoutsuniform verkrijgbaar in de VOLKSAPOTHEEK IN LANAKEN, op het kerkplein.

• T-shirt (wit met scouts-symbolen op)
    De kleine maten zijn echter volledig uitgeput. We zijn momenteel aan het evolueren of we een nieuw model willen of het oude model opnieuw voorradig maken.
    Indien nieuwe stukken binnen zijn zullen we dit mededelen.
  • Ons scoutssjaaltje (blauw-groen)
    Dit is een onmisbaar element, en je kan er niet 'uit' groeien. Een duurzame investering dus.
    Elke vereniging heeft een sjaaltje met zijn eigen kleuren: bij ons blauw groen <3

• Klein embleem op op het hemd/trui te naaien met identificatie van onze vereniging ('scouts sint-lambertus neerharen - L1311G')

Moest een goede ziel ooit je verloren hemd terugvinden dan kan hij onze vereniging contacteren.

Proud to be a scout!