Scoutscafé (26 oktober 2019)

Beste ouders en sympathisanten,

Bij de start van ons nieuwe werkingsjaar, alvast enkele praktische puntjes:

U bent allen van harte uitgenodigd op ons jaarlijks SCOUTS-CAFE op zaterdag 26 oktober, vanaf 17u. Een avond vol gezelligheid en plezier, dat allen rond een mooi kampvuur! Heeft u nog enkele vraagjes? Of wilt u de leiding van uw kind gewoon beter leren kennen? Terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in verschillende spellen, heeft u de kans hiervoor. Natuurlijk bent u ook gewoon welkom om gezellig iets te drinken of eten aan democratische prijzen! PS: Indien de kids genoeg punten scoren kunnen ze een gratis pannenkoek of chocomelk krijgen ;)

PASKOFFER UNIFORM: Daarnaast bieden we jullie de mogelijkheid om de leden enkele basisstukken van ons uniform te laten passen, tijdens het scouts-café. Het oudercomité zal een standje voorzien en jullie van deskundig kledingadvies voorzien. Online bestellen en/of ophalen in de scouts-shop, Hopper te Hasselt kunnen jullie vervolgens op eigen initiatief doen. Voor de jongste takken (kapoenen, welpen, kabouters) wordt er meestal een T-shirt, trui en groeps-das voorzien. Wie helemaal gekleed wil gaan in scouts-uniform vult dit verder aan met een korte uniform-broek of -rokje. De oudere takken (jongverkenners, jonggidsen, givers) vullen het voorgaande ook nog aan met een beige scoutshemd. Verscheidene tak-kentekens zijn eveneens te verkrijgen. Het nieuwe jaar-kenteken SCOUTMOEDIG zal in het najaar verdeeld worden aan alle definitieve leden. Meer info over het uniform vinden jullie hier.

DEFINITIEVE INSCHRIJVING: Alle (nieuwe) leden ontvangen eerstdaags een eerste betalingsuitnodiging, zodat de kindjes die zich effectief willen aansluiten bij de vereniging, geregistreerd kunnen worden. Na betaling van het lidgeld, worden zij als actief lid van de groep beschouwd.

ZOEKTOCHT NAAR HOUT: Wie nog goed stookbaar hout (geen mdf of behandeld hout) ter beschikking heeft, mag ons zeker een seintje geven. Onze leiding komt jullie met plezier hiervan verlossen.

Hopelijk tot 26/10!

Groetjes,