Captain Kapoen

zo, 29/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste toekomstige superhelden,

Vandaag gaan we jullie opleiden tot echte superhelden, we gaan jullie klaarstomen zodat jullie altijd voor veiligheid kunnen zorgen. Wat is een superheld zonder zijn outfit? Trek jullie coolste/stoerste outfit aan zodat we er samen kunnen in vliegen (zoals Superman).

Heldhaftige groeten van jullie stoerste leiding xxx

Koekenpakoen met Kapoen Meus

zo, 08/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag kapoentjesss,

Vandaag gaan we eens kijken hoe goed jullie keukenhandigheid is. Zorg maar dat je goed uitgeslapen bent zodat je het zout en suiker goed kunt onderscheiden want jullie kunsten zullen beoordeeld worden door een team van sterrenchefs.

Jullie moeten zelf niks meenemen, alle benodigheden zullen aanwezig zijn op de lokalen.

Vergeet ook niet tijdig in te schrijven voor weekendje, dit kan via een e-mail naar een van de leiding.

Culinaire groeten van jullie liefste leiding xxx

Bonusvraag: is het pannekoek of pannenkoek?

Weekendje

za, 25/04/2020 - 14:00 tot zo, 26/04/2020 - 12:00

Dag lieve kapoentjes!!

Eindelijk is het zover, ons weekendje. We gaan het weekend van 25 en 26 april op weekendje op de lokalen.
We gaan leuke spelletjes spelen, samen lekker eten en een tochtje maken in de bossen. Dit is dus de perfecte training voor kamp.

Het weekendje start de 25e om 14:00 en eindigt de 26e om 12:00.
Wat mag je zeker niet vergeten:

• slaapzak
  • vouwbedje
  • kussen
  • pyjama
  • knuffelbeer en/of voorleesverhaal
  • sloffen, slippers of sokken (de vloer op de lokalen kan nogal koud zijn)
  • kleren voor de volgende dag (aangepast aan het weer)
  • extra paar kleren
  • toiletspullen

Deze tweedaagse zal €15 kosten, gelieve dit te betalen bij het afzetten van uw zoon/dochter. Hiermee kunnen wij allerlei lekkers en leuks voorzien voor het weekendje.

Meldt alstublieft voor de 15e of uw kapoen aanwezig zal zijn (dit kan via mail naar een van de leiding), meldt hierbij ook of er eventuele allergieën zijn of andere dingen waarmee wij rekening moeten houden.

Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op dit super toffe weekendje
Kusjes van jullie leiding heart

Olympische Spelen ... eindelijk

zo, 01/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag lieve kapoentjes

Vandaag gaan we dan eindelijk kijken wie de sportiefste kapoen is, als het weer ons niet nog eens tegenzit. We gaan hardlopen, verspringen, kogelstoten, zwemmen en nog vele andere sporten. We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn.

Groetjes van jullie favoriete leiding

Luca, Gael, Goedele, Fleur, Charlotte en Eva

Reis rond de wereld in 1 dag

zo, 16/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag kapoentjes

Deze activiteit zullen we samen rond de wereld reizen, nieuwe dingen leren kennen en vooral veel plezier hebben!

Dit wil je zeker niet missen!

Groetjes de leiding

Olympische spelen

zo, 09/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag lieve kapoentjes

Vandaag zullen de Olympische spelen plaatsvinden in Neerharen, dus bereid jullie maar voor op een sportieve namiddag!

Hopelijk ben jij er ook weer bij!

Xxx de kapoenenleiding

Hallo allerliefste kapoentjes!

Dit is jullie takkenpagina. Hier kunnen jullie terecht voor de laatste nieuwtjes binnen de kapoenen! Als jullie willen weten wanneer jullie zich kunnen uitleven op scouts, dan lees je het hier.

We plaatsen een week voor de aanvang van een nieuwe maand een volledige maandplanning, zo weten jullie op voorhand wanneer er activiteit is. We proberen dit iedere zondag van 13u30 tot 16u30 te doen, maar natuurlijk kan het zijn dat we ook eens op vrijdag of zaterdag samenkomen of dat er al eens een activiteit wegvalt door examens, vakantie...

We vragen ook om af te melden als jullie niet naar de activiteit kunnen komen, daarom vind je hier beneden de gegevens van de leiding, ook voor vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Het is de bedoeling om elke week een 50 centje mee te nemen voor de vieruurtjes van de kinderen. Koekjes hoeven ze dus niet zelf mee te nemen. Wel is het de bedoeling dat de kapoentjes zelf een drinkfles meenemen, om zo de afvalberg met plastic flessen op de scouts te verkleinen.

Dikke knuffel van jullie leiding,
Eva Vastmans, Gael van Zele, Luca Prencipe, Charlotte Teeuwen, Goedele Gijbels en Fleur Mertens

takkenteken Kapoenen

de leden dragen het takkenteken van de tak waarvan ze lid zijn, de leiding draagt enkel het takkenteken voor leiding.

Categorie:
Voor wie:
Takkenkenteken kapoenen
Plaats op het uniform:
Op de rechtermouw, onder het groepslintje
Uniformdeel: