Spionnen spel

zo, 01/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag kabouters
Vandaag worden jullie echte spionnen. Vergeet jullie drinkfles en 50 centjes niet!

Kabouters op verplaatsing

zo, 29/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag kabouters

Vandaag gaan we de dieren spotten op de kinderboerderij!
Neem een drinkfles mee en vergeet jullie 50 centjes niet :)

Schattentocht 2.0

zo, 08/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag kaboutertjes

Omwille van storm Dennis kon onze schattentocht niet doorgaan. Daarom gaan we deze vandaag doen!
Vergeet jullie drinkfles en 50 centjes niet :)

Xoxo

schattentocht

zo, 16/02/2020 - 13:30 tot 16:30

dag kaboutertjes,
vandaag gaan jullie als echte piraten op schattentocht. jullie zullen woeste zeeën trotseren, echte slechteriken verslaan en uiteindelijk bij de schat aankomen. vergeet jullie drinkfles (+50 centje) niet, want tijdens al dat vechten en trotseren moeten jullie wel gehydrateerd blijven. groetjes jullie coole leiding

TikToks maken

zo, 09/02/2020 - 13:30 tot 16:30
Tak:

dag lieve kabouters. vandaag gaan we lekker TikToks maken. dus allemaal leuk naar hier komen ipv thuis TikToks te zitten maken:). en vergeet jullie drinkfles en 50 centjes niet. veel groetjes van jullie lieve leiding xxx

Teambuilding

zo, 02/02/2020 - 13:30 tot 16:30
Tak:

dag liefste kaboutertjes er is werk aan de winkel! vandaag gaan we jullie band versterken zodat jullie best friends for life worden. vergeet jullie drinkfles en 50 centjes niet! tot dan, groetjes van jullie liefste leiding xxx

Verwen-je-leiding

zo, 26/01/2020 - 13:30 tot 16:30
Tak:

Haal jullie beste verwen skills uit de mouwen!!

Wie heeft de beste NIEUWJAARSBRIEF??

zo, 19/01/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste kaboutertjes

Naargelang het inmiddels 2020 is geworden, laten we het jaar 2019 achter ons liggen.

We wensen jullie het aller beste toe en dus beginnen we met volle teugen aan de nieuwe jaren 20

Natuurlijk verwachten wij een schoon opgezegd versje

Je liefste familie

Mama 1 Janne, mama 2 Maya, papa Victor, tante Lies en oma Naomi
Kusjessss xxxx

takkenteken Welpen en Kabouters

de leden dragen het takkenteken van de tak waarvan ze lid zijn, de leiding draagt enkel het takkenteken voor leiding.

Categorie:
Voor wie:
Plaats op het uniform:
Op de rechtermouw, onder het groepslintje
Uniformdeel:

Scoutsjaar 2019-2020:
WE ARE READY FOR IT

Dag (ouders van) Kabouters

Ben jij een meisje van 8 - 11 jaar oud? Dan zit je bij ons juist, de Kabouters. Ben je dat niet? Kijk dan even bij de andere takkenpagina's op onze site waar je wel thuis hoort (of laat je informeren door een leider).
En aangezien je verder leest ben jij een Kabouter? Super! Wij hebben suuuuper veel zin in het nieuwe scoutsjaar! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin als wij in. Verder zouden we het super tof vinden als jullie naar zoveel mogelijk activiteiten komen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Het is sterk aangeraden om al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen, zodat ook zij kunnen proeven van het leven als een scout.

Vergeet zeker niet dat jullie naar de activiteiten best oude kleren aandoen, 50-centjes meenemen voor het vieruurtje en dat jullie zich moeten afmelden indien jullie niet aanwezig zullen zijn. Ook vinden we het belangrijk dat jullie zo snel mogelijk een scoutsuniform (T-shirt, eventueel hemd en/of trui) aanschaffen. Dit uniform kan je verkrijgen in de Hopperwinkel te Hasselt.

Verder hopen we dat het een super tof jaar wordt en dat we met jullie allemaal in juli op ons jaarlijks kamp mogen vertrekken.