Startdag

zo, 20/09/2020 - 13:00 tot 17:00

zo, 19/04/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste leden

Vanwege de verlenging van de quarantaine tot en met 19/03 zal er deze zondag geen activiteit doorgaan. Het is goed mogelijk dat deze periode nog verlengd wordt. Voor de veiligheid van zowel de leden, de leiding maar ook de ruimere entourages vragen wij dan ook om jullie begrip. Eens de storm is gaan liggen pikken we de draad gewoon weer op en gaan we in een rechte lijn richting ons zomerkamp.

zo, 12/04/2020 - 13:30 tot 16:30

zo, 05/04/2020 - 13:30 tot 16:30

zo, 29/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste leden

Vanwege de recente evoluties met betrekking tot het Corona virus heeft het Verbond van Scouts en Gidsen Vlaanderen aan alle groepen het advies te geven om ALLE activiteiten op te schorten tot en met eind maart. Het is goed mogelijk dat deze periode nog verlengd wordt. Voor de veiligheid van zowel de leden, de leiding maar ook de ruimere entourages vragen wij dan ook om jullie begrip. Eens de storm is gaan liggen pikken we de draad gewoon weer op en gaan we in een rechte lijn richting ons zomerkamp.

Geen activiteit: Carnaval

zo, 23/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste ouders en leden,

Aangezien heel de maaskant vastenavond viert en de stoet ook doorheen Lanaken trekt, zal er geen activiteit doorgaan.

We zien jullie volgende week terug!

Groetjes,
De Leiding

Geen activiteit: Leidingsweekend

zo, 22/03/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste leden en ouders,

Onze 28 koppige leidingsploeg zal komend weekend richting de ardennen uitwijken.
Dit weekend zal vol zitten met vormingen, teambuildings, vergaderingen maar bovenal ook veel plezier!
Hierdoor kunnen we de komende werkingsmaanden en het nakende kamp perfect voorbereiden.

Daarom melden wij ook dat er deze zondag geen activiteit zal doorgaan.

Bedankt voor jullie begrip en tot volgende week!

Groetjes,
De leiding

Geen activiteit

zo, 12/01/2020 - 13:30 tot 16:30

Beste ouders en leden,

Gisteren is onze jaarlijkse kerstboomverbranding weer doorgegaan met vooraf een grote gezamelijke activiteit.
Om deze reden zal vandaag geen activiteit zijn.

Bedankt voor jullie begrip!

Met vriendelijke groeten,
De leiding

Scoutstrui

Naast de groene trui en de beige scoutshemden bestaan er sinds september 2009, de nieuwe scouttruien met kap .

Voor wie:
Uniformdeel:

Groepsdas (€ 7,50)

Het algemeen herkenningsteken is onze groepsdas:  een das in onze eigen kleuren, groen en blauw
Wordt door alle leden van alle takken gedragen.

Voor wie:
Uniformdeel: