Reclamespel

zo, 08/03/2020 - 13:30 tot 16:30
Tak:

Aangezien vorige keer ons reclamespel werd verstoord door Ciara, zullen we vandaag een nieuwe poging wagen! Een goed geheugen en uithoudingsvermogen zijn voor dit spel zeker een must. wink

Hopelijk zien we veel van jullie blije gezichtjes deze zondag!

Groetjes van jullie leiding,

Christian, Catho, Daan, Didde en Lars

Wilde Welpenspel

zo, 01/03/2020 - 13:30 tot 16:30
Tak:

Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke carnavalsvakantie gehad smiley Nu jullie allemaal weer goed zijn uitgerust is het klaar voor weer een activiteit van formaat, we spelen vandaag namelijk het wilde welpenspel! Vergeet jullie 50 centje, drinkflesje en goed humeur vooral niet.

Dikke kus van de leiding,

Christian, Catho, Didde, Daan en Lars

Carnavallen

zo, 16/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag liefste Welpjes,

Het is weer de sjoenste tied voan het joar. Haal jullie verkleedkleren maar van stal, want het is weer carnaval! Zorg ervoor dat jullie er zo orgineel mogelijk uitzien, zodat we aan de andere groepen kunnen laten zien wie de grootste carnavalvierders zijn. Vergeet wederom geen € 0,50 en drinkfles niet mee te nemen.

Dikke knuffel van jullie leiders heart

Reclamespel

zo, 09/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag liefste Welpjes,

Komt dat zien! Komt dat zien! 2 welpjes halen, 3 betalen!

Vandaag spelen we een knotsgek reclamespel, waarbij jullie je beste verkooptrucjes naar boven zullen moeten halen. Vergeet ook zeker geen € 0,50 mee te nemen voor een tussendoortje en je drinkfles voor de dorst.

xoxo Jullie leiders

Boscross

zo, 02/02/2020 - 13:30 tot 16:30

Dag liefste Welpjes,

Nadat jullie leiding een pak slimmer is geworden na het vergaren van kennis tijdens de examens is het tijd om iets luchtigs te doen. Onder het motto ‘hoe vettiger, hoe prettiger’ gaan we deze namiddag lekker ravotten in het bos. Vergeet zeker geen € 0,50 en drinkbus mee te nemen, zodat we geen honger of dorst zullen lijden.

Suuuuper dikke knuffel van jullie leiders.

Spetterend zwemfestijn!

vr, 24/01/2020 - 18:30 tot 20:45
zwembad de kimpel

Beste waterratten,

Deze vrijdag gaan we nog eens ouderwets watertrappelen, duiken, glijbaan glijden en spetteren in het water!

We spreken af om 18:30 aan de ingang van zwembad de kimpel in Bilzen waar de leiding dan op jullie zal wachten.

Om 20:45 verzamelen we terug aan de ingang waarna iedereen moe en voldaan huiswaarts mag keren.

BELANGRIJK VOOR OUDERS: wie niet zeker is over de zwemkunsten van zijn/haar kroost gelieve dit even te melden. We zijn met een grote groep en het kan er soms wild aan toe gaan. We zijn uiteraard met een aantal allerte leiders aanwezig maar ook wij zien helaas niet alles en wij zijn ook geen gediplomeerd redders. De aanwezige redders zullen vast en zeker een oogje in het zeil houden maar ook zij hebben vaak hun handen vol. Mocht u sterk twijfelen of toch het zekere voor het onzekere willen nemen is het geen erg deze activiteit over te slaan. We willen het voor iedereen natuurlijk zo veilig en plezant mogelijk maken!

zeker mee te nemen:

- €2,50

- zwemgerief

- eventueel een extra centjes om achteraf nog wat te snoepen

Groetjes jullie leiding.

takkenteken Welpen en Kabouters

de leden dragen het takkenteken van de tak waarvan ze lid zijn, de leiding draagt enkel het takkenteken voor leiding.

Categorie:
Voor wie:
Kabouters
Plaats op het uniform:
Op de rechtermouw, onder het groepslintje
Uniformdeel:

Dag stoere welpen!

Dit is jullie takkenpagina waar wij alle belangrijke basisinformatie over de activiteiten met jullie zullen delen. De activiteiten zijn doorgaans elke zondag van 13:30 tot 16:30, maar dat is niet altijd het geval. Het is dan ook zeeeeeeer belangrijk dat jullie de website regelmatig in het oog houden, mocht er ooit geen activiteit zijn wegens bepaalde omstandigheden. Omdat een welp altijd trots laat zien dat hij lid is van de beste scouts ter wereld, is het belangrijk dat jullie altijd proberen in uniform te komen! (sjaaltje, welpentrui,  hemd mag uiteraard ook maar moet niet)

Vergeet ook niet steeds een 50 centje & een DRINKFLES mee te pakken, zodat wij julllie kunnen voorzien van een vieruurtje en een geleste dorst!

Wij kijken alvast uit naar een onvergetelijk kamp met de beste welpen ooit!

Groetjes van jullie leiding, Christian, Didde, Daan, Lars en Catho