UPDATE! Kerstboomverbranding, steakdag, kamp en de paskoffer

Beste mensen! Even jullie aandacht voor een kleine update rond belangrijke evenementen in ons scoutsjaar.

We zijn ondertussen bijna aan de kerstperiode toe, dat betekent dan ook dat de kerstboom al bij jullie binnen staat? Als hij niet van plastiek is zouden we graag nu al met jullie willen afspreken om de boom achteraf bij ons te deponeren op het grasveldje bij het kanaal achter café Mesjeu. Inderdaad, noteer allemaal snel zaterdag 11 januari in jullie agenda's voor de traditionele kerstboomverbranding, georganiseerd door de oud leiding van onze vereniging (meer info volgt snel). Allen paraat?!

Punt twee is dat jullie waarschijnlijk al eens gefronst hebben bij het ontbreken van de steakdag? Niet getreurd, we hebben wat gerommeld in datums en ons eetfestijn staat gepland op 15 maart 2020.

Nu we toch bezig zijn, hou de agenda er nog maar even bij, want best ook ons zomerkamp wordt met stip genoteerd: Zomerkamp 2020: Cowan zo, 19/07/2020 - 10:00 tot wo, 29/07/2020 - 10:00. Let zeker ook even op de verschoven dagen: aanvang op een zondag, afsluiten op een woensdag.

Tot slot nog even meegeven dat het ook al snel weer blokperiode is voor de studenten onder de leiding. Succes aan allen!

Een hele scoutmoedige scoutsgroet en tot snel!

PS I: onze paskoffer met uniformstukken zal zowel op de kerstboomverbranding als op de steakdag aanwezig zijn.