Wistjedatje #4

Wist je dat je in december & januari onze online agenda goed in de gaten moet houden?

In december wordt er per tak meestal een kerstfeestje georganiseerd op een vrijdag- of zaterdagavond .

Typisch worden de leiders, en ook de oudere leden, in december en januari lastiggevallen door examens! We proberen op een optimale manier toch zoveel mogelijk scouts-plezier aan te bieden. Maar tegenwoordig heeft iedereen een heel specifiek examenrooster. Vandaar zal er veel variabiliteit zijn tussen de verschillende takken.

Check dus ZEKER de agenda van jullie oogappels en noteer de data! De laatste vrijdag van november is gepasseerd, dat betekent dat het programma voor december online staat. Ik zou zeggen, allen daarheen.

Is het programma onduidelijk of onvolledig? Laat het ons weten. Feedback voor een vereniging is zoals zuurstof voor een vuur, olie in een molen, ijs op een schaatsbaan, zwarte bodem voor de groenten ...... en dus noodzakelijk