Zomerkamp 2015: Tavigny

O p   k a m p…  v e t  c o o l !

De kampperiode 2015 wijkt enigszins af van de voorgaande jaren.  We vertrekken  namelijk op zondag 19/07/2015 (kapoenen op vrijdag 24/07) en komen terug op woensdag 29/07

• Vertrekken
    • Kabouters, Welpen, Jongverkenners, Jonggidsen en givers worden op zondag 19/07/2015 door de ouders naar de kampplaats gebracht.  We verwachten iedereen tegen 13h30 op de kampplaats!
    • De Kapoenen worden op vrijdag 24/07 om 9h30 verwacht aan de lokalen, waar ze met enkele auto's naar het kamp gebracht zullen worden.
    Op woensdag 29 juli worden alle leden per autobus naar huis gebracht.  We verwachten dat de bus rond 12h00 aan de lokalen zal arriveren.

Meer info vind je op de links onderaan deze pagina, of in het hoofdmenu van de website onder het item 'Zomerkamp 2015'

Wij proberen onze leden alvast een on­vergetelijk kamp te bie­den: tien heerlijke dagen van sport, spel, avontuur en plezier, maar ook van vriendschap, bewonde­ring voor de natuur en een beetje bezinning.

Ons zomerkamp gaat dit jaar door in Tavigny, een deelgemeente van Houffalize.